Ledvärk

Ledvärk kan vara ett inflammatoriskt tillstånd. Det finns mycket forskningsstudier på att Medicinsk laser fungerar utmärkt på ledvärk och inflammatoriska tillstånd. Lägg gärna till Akupunktur enligt kinesisk medicin för att förbättra cirkulation och minska svullnad och värk i leder och hela kroppen.

Har man även spända muskler kan man överväga massage för att släppa på spänningar som kan orsaka värk. Men det avgörs från fall till fall beroende på hur mycket inflammation man har i kroppen.

Tid: 45 - 60 minuter

Artros

Artros är ett kroniskt inflammatoriskt tillstånd som orsakar mycket smärta och oro. Forskning visar att Medicinsk laser fungerar utmärkt på inflammatoriska tillstånd. Behandling med Medicinsk laser gör att smärtan klingar av så att man kan utföra sina övningar och få en bättre vardag och klara av sin träning. Dock så läker inte medicinska lasern artrosen men värken försvinner i de flesta fall. Gärna i kombination med akupunktur enligt kinesisk medicin.
Antal behandlingar: 1-2 gånger i en vecka, sedan 1 gång per vecka tills det känns bättre. Man behöver underhållsbehandling var 4:e till var 5:e vecka för att inte smärtan ska bli för svår igen. Sedan får man förhoppningsvis en operation.

Tid: Första besöket 45-60 minuter beroende på omfattningen av värken. Ofta får man även ont på andra ställen för att man spänner sig eller kompenserar för att man haltar. Då kan jag även behandla de områdena med massage eller medicinsk laser.